06 2422 3833

Draagconsulent

Als U Uw kindje op een verantwoorde en veilige manier wilt dragen, kunt U bij mij terecht voor een professioneel draagconsult! Het kindje zal zich veilig en vertrouwd voelen, de tastzin wordt versterkt, het is goed voor het evenwicht en de motoriek. Door Uw hartslag en lichaamswarmte zal Uw kindje zich snel getroost voelen, zeker voor premature baby’s is de prikkelreductie erg fijn. Uit onderzoek is gebleken, dat gedragen baby’s een betere ontwikkeling van de rug en heupen laten zien. Natuurlijk zijn kindjes met krampjes of een reflux erg gebaat bij het dragen door een ouder, zeker als het in de verticale stand wordt gedragen.

De ouder kan sneller reageren op de behoeftes en signalen van de zuigeling, en niet te vergeten, bij borstgevoede baby's is het een discrete manier om te kunnen voeden. En als U een huilbaby blijkt te hebben, is het contact met Uw kindje erg fijn, en heeft U toch de handen vrij om allerlei dingen in huis of tuin te kunnen blijven doen, in mijn jarenlange ervaring als kraamverzorgster geef ik veel tips over het veilig dragen van uw baby,

Ik heb verschillende doeken in mijn bezit, ringsling, Mei tai, rekbare doek, draagdoek maat 4 en 6, eventueel kunnen we Lisa, mijn professionele draagpop inzetten, als het oefenen nog even te spannend wordt. U ziet het: keuzes genoeg.

Contact
Kraamzorg Pip

Thea Jaarsveld

Hannie Schaftrode 202
2717 HP Zoetermeer

T. 06 2422 3833
E. thea@kraamzorgpip.nl

AGB: 33330613
KCKZ: 207604
KvK. 73010588

Kraamzorg Pip is aangesloten bij

Volg Kraamzorg Pip

© Copyright 2017-2020 Kraamzorg Pip - All rights reserved.
Powered by Xenodesign