06 2422 3833

Referenties

Elsje, Michael & Jade

Na een intake met Thea viel er een last van onze schouders - De klik was er meteen, deze rust, humor en kennis verwelkomen wij graag in ons huis als we onszelf een gezinnetje mogen noemen.

En op Black Friday 26-11-2021 was het zover: onze mooie dochter Jade werd geboren, en wat een overweldigend gevoel om voor het eerst ouders te worden van zo’n klein hummeltje. Thea bleek echt onze rots in de kraamtranen branding - we hadden geen betere start voor ons meisje en onszelf kunnen wensen. We hebben samen gehuild en samen gelachen, bedankt voor alles en dat we terug kunnen kijken op een kraamweek vol roze wolken en buien van eindeloze liefde.

Elsje, Michael & Jade

Anoniem

Lieve Thea, Ontzettend bedankt voor jouw hulp en humor de afgelopen week. Jouw creativiteit kent geen grenzen en de smoothies waren elke keer een feestje. Bedankt voor alle tips en tricks,maar vooral voor je steun in de beslissing om te stoppen met de borstvoeding,blije mamma=blije Suze. Het was heel waardevol voor ons dat je hier was,vanmiddag lekker van de Tour genieten met dit lekkere snoepjes pakket, wij blijven Kraamzorg Pip volgen. 

Veel liefs,wil graag anoniem blijven.

Luciano, Daphne en Hailey

Thea is een hele warme vrouw, die met liefde haar werk doet. Daarnaast luistert ze echt naar je en is ze zeer geïnteresseerd. Wat erg leuk was, was dat ze ook oog had voor onze kat, die na een aantal dagen alleen geweest te zijn, wat aandacht kon gebruiken. Thea brengt rust en ontspanning met zich mee. De ideale start van het nieuwe leven van jouw kind.

Jennifer Zegers

Wij zijn op 26-05-2020 trotse ouders geworden van onze zoon Noud. We wilden graag een zzpr als kraamverzorgster. Wij kwamen via iemand in contact met Thea en zijn erg blij dat zij met ons mee liep in de eerste week na de geboorte van onze zoon Noud. Thea verstaat haar vaak goed en heeft overal wel raad bij. Ze maakte samen met onze oudste dochter de mooiste fruit creaties en betrok haar overal bij.

Onze dochter was daardoor in haar nopjes. Ze kreeg aan het einde van de week een mooie kraamdiploma. Thea zorgde bij ons voor een gevoel alsof je tante er was. Een gezellige ongedwongen kletspraat. Ook kwam ze met goede draagtips en nam ze draagdoeken mee om te oefenen en uit te proberen. Wij hebben een fijne eerste kraamweek gehad met Thea.

Jennifer Zegers

Willeke, Frans, Juliët en Jasmijn

Lieve Thea, Wat heb ik een heerlijke kraamweek gehad.Dit komt ook door een groot deel door jou,wat ben ik in de watten gelegd. Een heerlijk schoon bed,de was op orde en vergeet die geweldige fruithapjes niet. Maar vooral de passie en plezier waarmee je dit alles doet maakt het zo fijn. En dan zijn die bovenstaande dingen niet eens het belangrijkste in jouw werk,ook hoe je omging met Juliët was heel fijn. Ik vergeet nog zoveel om op te noemen,onwijs bedankt voor jouw inzet,hulp en professionaliteit.

Liefs, Willeke, Frans, Juliët en Jasmijn

Carlo, Ina, Gerwin en Jonna

Onze ervaring met Thea, die ons steunde rond de komst van ons tweede kindje, is heel goed. We konden rekenen op afspraken met haar. En haar ervaring en omgang met onze situatie maakten dat we in gesprek vanzelf oplossingen vonden rond zaken waar we nog niet helemaal uit waren. Met ons zoontje van nog geen twee jaar bouwde ze een leuke band op. Dat hielp goed om net iets meer vrijheid te hebben om onze aandacht over van alles te verdelen.

Ook Thea's aandacht en liefdevolle zorg rond het kraambed was top. Ze bleek van veel markten thuis en hielp om wat achterstand met was doen weg te werken. Ook fijn was haar ovenschotel volgens een recept dat we zelf nu nog af en toe maken. En soms een feestelijk detail bij een ontbijt of sapje hielp om genoeg stil te staan bij de de mooie aanleiding voor natuurlijk best een drukke tijd. Als het weer van een kraamtijd mocht komen zouden we Thea er graag weer bij meemaken.

Carlo, Ina, Gerwin en Jonna

Marloes

Hoe bijzonder is het als je eigen moeder bij je bevalling aanwezig is en bij je komt kramen? Heel bijzonder! Voor ons maakte dat een bijzondere tijd nóg bijzonderder. Niet alleen omdat Thea mijn moeder is, maar ook omdat mijn moeder door ging als ik het even niet meer wist, bv als mijn zoon de borst niet wilde. Of wanneer je door alle emoties en onzekerheden gewoon even niet meer weet waar je goed aan doet en je kraamtranen je alleen maar in de weg zitten. En ik weet zeker dat ze andere onzekere vaders en moeders en hun kindje(s) de beste start kan geven, net zoals ze bij ons deed!

Marloes

Karen

Mijn kraamtijd met Thea was echt erg gezellig te noemen! Ze heeft een zachte maar no nonsense aanpak die we erg konden waarderen. Uiteraard zorgde ze goed voor onze zoon en mezelf, maar ook mijn man was erg blij met haar advies en hulp. We hebben echt veel aan haar gehad, en dan heb ik het niet eens gehad over de maand aan wasachterstand die ze heeft weggewerkt (nogmaals sorry daarvoor haha). Wij zijn ondertussen opnieuw zwanger en hebben direct Thea ingelicht om een plekje in haar agenda te reserveren!

Familie Goudkuil

Thea, wat een supervrouw!

Datum: 8 september 2018
Plaats: Regio Den Haag
Super kraam week gehad!

Thea, wat een super vrouw werkt hard, weet goed waar ze het over heeft, super vrouw met de andere kinderen en heel belangrijk voor mij een lekker praatje… Wat een top week zeg! Je zal nog wel is gemist worden hoor!! Succes met je verdere loopbaan als kraamverzorgster en dat jou aanwezigheid nog vele gezinnen net zo blij mag maken als ons.

Liefs familie Goudkuil

Ellen

Thea heeft ervoor gezorgd dat ik een heerlijke kraamweek heb gehad. Ze heeft ons prima verzorgd en ook mijn dochter van 2.5 vond het gezellig als Thea er was. Ze is erg zachtaardig en zorgzaam. Thea heeft ook heerlijk voor ons gekookt en ze maakte van elk fruithapje een feestje met de meest bijzondere creaties. Die missen we nu wel. Verder hielp ze in het huishouden wat heel fijn was.

Groetjes Ellen

Linda

Thea heeft ons 2x keer een fantastische kraamtijd bezorgd. Bijna 4 jaar geleden kwam Thea voor ons zorgen toen wij voor de eerste keer ouders werden van onze zoon Luca. We hebben een hele goede kraamweek gehad, Thea zorgde goed voor ons en onze zoon en we hebben veel van Thea geleerd: o.a. Tips en Trucs wat betreft borstvoeding, het badderen van de kleine en het inbakeren. Thea heeft veel ervaring, is heel relaxed en gezellig. Iedere ochtend kletsten wij onder het genot van een kopje thee en een boterham even bij op bed, voordat we aan de dag gingen beginnen.

Toen wij bijna 2 jaar geleden in verwachting bleken te zijn van een tweeling hoefden we niet lang te twijfelen om Thea weer te vragen. Gelukkig mochten wij na een voorspoedige bevalling de volgende dag alweer naar huis met onze tweeling Milan en Senn. Het voelde heel vertrouwd dat Thea weer kwam en het was heel bijzonder om te zien hoe zij de trotse grote broer betrok bij de verzorging van zijn kleine broertjes. Voor het hele gezin werd goed gezorgd, het was erg gezellig en wat hebben we veel gelachen!

Lieve Thea, bedankt voor al je goede, lieve zorgen. Dankzij jou kijken wij terug op 2 geweldige kraamweken.

Linda

Daniëlle

Het is alweer even geleden dat Thea ons geholpen heeft in onze kraamtijd. Thea is een lieve, rustige en zorgzame vrouw. En heeft goed voor ons gezorgd, je hebt ons ontzettend veel geleerd voor de zorg van Nyncke. Ik zou Thea iedereen aanbevelen! Het was een Super leuke en fijne kraamtijd, waar we zelfs tijd hadden om gezellig met de hondjes te gaan wandelen, want dat was erg belangrijk voor mij!

Daniëlle

Pim en Simone

Bedankt lieve Thea, Voor alle fijne dagen! Je support tijdens de bevalling, al je hulp en adviezen tijdens de kraamdagen, alle overheerlijke en prachtige fruitcreaties en verwennerijen, de gezelligheid, het samen spelen met Sophie, het verzorgen en knuffelen van Mees, de kundige zorg voor Simone, je kookkunsten, lege wasmanden, en een schoon huis, aandacht voor Pim, leuke praatjes over van alles en nog wat, etc.etc.etc. :)) Je hebt de kraamweek voor ons een fijne tijd gemaakt, ontzettend veel dank voor alles! 

Liefs Pim en Simone

Carline

Lieve Thea, Je hebt onze kraamweek tot een onvergetelijke week gemaakt! Je brengt een hele fijne rust met je mee, maar weet ook door te pakken wanneer dat nodig is, zoals bij het op gang brengen van de borstvoerding. En zonder dat ik het merkte was het hele huishouden op orde en stonden er steeds weer lekkere hapjes voor me klaar. Onze oudste van bijna 2 moest even wennen aan alle veranderingen, maar je hebt zijn hart gestolen. Na je vertrek heeft hij nog dagenlang naar je gevraagd. Bedankt voor al je goede zorgen!

Liefs Carline

Sam Charité

Thea luistert goed naar de wensen van de ouders. Bij de intake hebben wij onze persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven, deze zijn goed ingevuld tijdens de kraamtijd. Wij hadden een uitdaging met het gewicht van de kleine man, waar Thea actief op reageerde en ons met zelfvertrouwen begeleide.

Thea is een liefdevol een vriendelijke vrouw, die met passie haar werk uitoefent. Ik had jouw hulp niet willen missen!

Sam Charité

Monique, Reinier, Fleur en Mick

Thea kwam na twee dagen bij ons kramen omdat de kraamverzorgster die wij eigenlijk hadden geregeld naar een ander gezin moest. In het begin zag ik best tegen de wisseling op: Ik kende Thea niet, wie haal je in huis? We hebben al een dochter van 3 jaar, Fleur, en dit is een erg verlegen en gevoelig meisje, hoe zal zij op deze wisseling reageren, enz. Maar na een uur was ik heel blij met de wisseling en voelde alles goed en vertrouwd. Thea is een ontzettend lieve en rustige kraamverzorgster. Ze neemt alle tijd om gezellig te kletsen en een goede band met elkaar op te bouwen. Daarnaast helpt ze heel erg veel in huis, van wassen en strijken tot boterhammen smeren en poetsen. Ze probeert alles op jouw manier te doen en dat is heel erg fijn.

Ook voor onze dochter Fleur hadden we geen betere kraamverzorgster kunnen hebben, ze heeft Fleur lekker met rust gelaten en gewacht tot Fleur vanzelf af en toe contact met haar zocht. Uiteraard heeft ze ons ook heel goed geholpen met de verzorging van onze kleine Mick. Heel fijn om hem voor het eerst samen in badje te doen of even zelf uitgebreid te kunnen douchen terwijl Thea op hem paste.

Wanneer wij dit nodig hadden, stond Thea klaar met tips en adviezen waar wij veel aan hebben gehad. Wij kijken met z'n 4en terug op een hele fijne kraamweek waarin wij ontzettend zijn verwend en goed verzorgd! We zullen Thea gaan missen! Wie weet komt er in de toekomst nog een derde kindje en dan schrijven wij ons zeker weer in bij Thea! Bedankt voor alles!!

Monique, Reinier, Fleur en Mick

Contact
Kraamzorg Pip

Thea Jaarsveld

Hannie Schaftrode 202
2717 HP Zoetermeer

T. 06 2422 3833
E. thea@kraamzorgpip.nl

KCKZ: 207604
KvK. 73010588

Kraamzorg Pip is aangesloten bij

Volg Kraamzorg Pip

© Copyright 2017-2020 Kraamzorg Pip - All rights reserved.
Powered by Xenodesign